Tietoja

Mikä on ReVeni?

ReVeni on persoonallinen ja boheemi second hand -putiikki historiallisen Kinnusen Talon kivijalassa Lappeenrannan Valtakadulla. Se on myös yhden unelman ja intohimon täyttymys. ReVeniin voit tuoda myyntiin vaateaarteitasi, pääset shoppailemaan ihania second hand -löytöjä tai voit vain hengailla ja fiilistellä putiikin tunnelmaa. Olet lämpimästi tervetullut!

Miten myynti tapahtuu?

Koska myymälä- ja varastotilat ovat rajalliset, otathan aina etukäteen yhteyttä joko soittamalla, sähköpostitse tai käymällä liikkeessä ennenkuin tuot tuotteita myyntiin. Sovitaan yhdessä sopiva ajankohta tuotteidesi tuonnille ja myyntijakson aloittamiselle.

ReVeniin voit tuoda myyntiin myyntilille hyväkuntoisia naisten vaatteita ja asusteita. Kerralla kannattaa tuoda myyntiin enintään 20 tuotetta.

Pakkaa tuotteet siististi viikattuina esimerkiksi paperipussiin ja toimita ne sovittuna aikana ReVeniin. Voit määrittää tuotteille hinnat itse toimittamalla valmiin hintalistan tuotteiden mukana tai jättää hinnoittelun ReVenin hoidettavaksi. Hinnoittelussa kannattaa olla realistinen. Hintalaputtelut hoidetaan ReVenin puolesta. Muistathan tarkistaa, että tuotteet ovat ehjiä, siistejä, puhtaita, raikkaita ja mielellään silitettyjä ennenkuin tuot ne myyntiin. ReVeni höyrysilittää vaatteet tarvittaessa.

Myyntijakso on pituudeltaan 4 viikkoa. Myyntijakson aloitusmaksu on 10€/alle 10 tuotetta ja 15€/yli 10 tuotetta. Sinun tarvitsee vain tuoda tuotteet ja ReVeni huolehtii kaikesta muusta: tuotteiden esillepanosta, mainonnasta sosiaalisessa mediassa ja myynnistä. Saat olla levollisin mielin: vaateaarteistasi pidetään hyvää huolta täyden palvelun ReVenissä!

Myyntijakson päätyttyä haet myymättä jääneet tuotteet pois ja saat halutessasi koosteen myydyistä tuotteista. ReVeni veloittaa myydyistä tuotteista 50 % myyntiprovision, sinä saat loput 50%. Arvokkaimmista tuotteista ReVeni veloittaa kuitenkin aina enintään 100€.

Mitä myyntiin?

ReVeni haluaa panostaa myytävien tuotteiden laatuun. Merkkiä tärkeämpää onkin tuotteen kunto, siisteys, raikkaus ja materiaali. Alla oleva merkkilista toimii suuntaa-antavana esimerkkilistana; maailmassa vaatemerkkejä riittää, joten myyntiin otetaan toki paljon myös näiden listojen ulkopuolelta.

Kotimaisista haluttuja merkkejä ovat esimerkiksi:
Vimma, Papu, Samuji, Uhana, R/H, Marimekko, IvanaHelsinki, Arela, Katri/N, Kaiko ja Minna Parikka.

Ulkomaisista merkeistä samassa kategoriassa ovat esimerkiksi:

Cos, Filippa K., &OtherStories, Acne, Tiger of Sweden, Sand, RL, MaxMara, Ganni, Boss, Tommy Hilfiger ja Gant.

Myös vanhemmat 80- ja 90 -lukujen, ajattomat ja hyväkuntoiset ja -materiaaliset kotimaiset (esim. Pola ja Seppälä) saavat “old school” -henkisten kengät vipattamaan.

Tiettyjen ketjumyymälöiden vaatteista (kuten KappAhl, Cubus, Lindex, Gina Tricot, New Yorker, Forever21, Primark, Bershka, H&M, Vero Moda, Vila, Mango ja Zara) myyntiin otetaan yhteistyömallistot, erikoisemmat mallit ja materiaaliltaan laadukkaat tuotteet.

Myyntivalikoiman ulkopuolelle jäävät markettien (kuten CityMarket, Lidl ja Prisma) omat merkit.

Kannattaa rohkeasti kysyä, jos joku tuote mietityttää!

Kaikki käytetyt vaatteet ja asusteet ansaitsevat tulla kierrätetyksi – jos vaateaarteesi eivät täytä ReVenin kriteereitä, kierrätä ne ihmeessä jotain muuta kautta. Second hand -toiminnalla tehdään tuplasti hyvää: laittamalla käytetyn tavaran eteenpäin laitat hyvän kiertämään ja samalla teet palveluksen luonnolle.